Barkruk Meerwijk Grijs

- industriële barkruk met vintage lederlook in kleur grey- zwarte metalen poten in rechthoekige vorm - 360° draaibaar! - leverbaar in diverse kleuren Barkruk Meerwijk is de “king” onder de barkrukken! Met zijn bijzondere eigenschap dat de kruk 360° draaibaar is, biedt deze barkruk een ideaal comfort. Op deze manier is in- en uitstappen wel heel gemakkelijk. Verder is het ook nog eens een ware schoonheid. Stoere metalen poten, een rugleuning, armleuningen. Deze stoere en industriële barkruk biedt het allemaal. Je kunt er voor kiezen om één kleur te gebruiken aan je bar, maar natuurlijk is het ook leuk om diverse kleuren met elkaar te mixen voor een trendy effect.Comfort en bekleding:Barkruk Meerwijk heeft door de ronde vormgeving en hoogwaardige vulling een luxe zitcomfort, goed voor vele gezellige uurtjes aan de eetbar of bartafel. De barkruk heeft een vast kussen van comfortabel en stevig polyether. Barkruk Meerwijk is bekleed met een zachte en comfortabele stof in kleur Grey, een mooie grijze kleur. Stof Cowboy is een sterke microvezel stof van 100% kunstgaren met het uiterlijk van “used vintage” leder.Goed om te weten:De afmeting is 48x54 cm en de barkruk is 90 cm hoog inclusief rugleuning. De zithoogte is 65 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal. De poten dienen nog gemonteerd te worden. Barkruk Meerwijk is in verschillende kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze barkruk behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Grijs
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 149,25

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Meerwijk Bruin

- industriële barkruk met vintage lederlook in cognac kleur- zwarte metalen poten in rechthoekige vorm - 360° draaibaar! - leverbaar in diverse kleuren Barkruk Meerwijk is de “king” onder de barkrukken! Met zijn bijzondere eigenschap dat de kruk 360° draaibaar is, biedt deze barkruk een ideaal comfort. Op deze manier is in- en uitstappen wel heel gemakkelijk. Verder is het ook nog eens een ware schoonheid. Stoere metalen poten, een rugleuning, armleuningen. Deze stoere en industriële barkruk biedt het allemaal. Je kunt er voor kiezen om één kleur te gebruiken aan je bar, maar natuurlijk is het ook leuk om diverse kleuren met elkaar te mixen voor een trendy effect.Comfort en bekleding:Barkruk Meerwijk heeft door de ronde vormgeving en hoogwaardige vulling een luxe zitcomfort, goed voor vele gezellige uurtjes aan de eetbar of bartafel. De barkruk heeft een vast kussen van comfortabel en stevig polyether. Barkruk Meerwijk is bekleed met een zachte en comfortabele stof in cognac kleur Grey. Stof Cowboy is een sterke microvezel stof van 100% kunstgaren met het uiterlijk van “used vintage” leder.Goed om te weten:De afmeting is 48x54 cm en de barkruk is 90 cm hoog inclusief rugleuning. De zithoogte is 65 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal. De poten dienen nog gemonteerd te worden. Barkruk Meerwijk is in verschillende kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze barkruk behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Bruin
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 149,25

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Meerwijk Groen

- industriële barkruk met vintage lederlook in olijfkleur- zwarte metalen poten in rechthoekige vorm- 360° draaibaar! - leverbaar in diverse kleuren Barkruk Meerwijk is de “king” onder de barkrukken! Met zijn bijzondere eigenschap dat de kruk 360° draaibaar is, biedt deze barkruk een ideaal comfort. Op deze manier is in- en uitstappen wel heel gemakkelijk. Verder is het ook nog eens een ware schoonheid. Stoere metalen poten, een rugleuning, armleuningen. Deze stoere en industriële barkruk biedt het allemaal. Je kunt er voor kiezen om één kleur te gebruiken aan je bar, maar natuurlijk is het ook leuk om diverse kleuren met elkaar te mixen voor een trendy effect.Comfort en bekleding:Barkruk Meerwijk heeft door de ronde vormgeving en hoogwaardige vulling een luxe zitcomfort, goed voor vele gezellige uurtjes aan de eetbar of bartafel. De barkruk heeft een vast kussen van comfortabel en stevig polyether. Barkruk Meerwijk is bekleed met een zachte en comfortabele stof in kleur Olive, een mooie olijfkleur. Stof Cowboy is een sterke microvezel stof van 100% kunstgaren met het uiterlijk van “used vintage” leder.Goed om te weten:De afmeting is 48x54 cm en de barkruk is 90 cm hoog inclusief rugleuning. De zithoogte is 65 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal. De poten dienen nog gemonteerd te worden. Barkruk Meerwijk is in verschillende kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze barkruk behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Groen
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 149,25

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Eemster Bruin

- moderne industriële barkruk met leuke handgreep- duurzaam eco leder in kleur camel- zwarte metalen poten met zithoogte van 80 cm- diverse kleuren leverbaar en ook een lager modelBarkruk Eemster valt op door zijn stoere look met veel details. Eén van die details is de zwarte handgreep op de rug van de zitting, praktisch bij het heen en weer schuiven. En ander detail is het doorgestikte vlak op de rugleuning, dit geeft een rijke uitstraling. Verder heeft het metaal van de poten geen ronde maar een hoekige afwerking. Met al deze eigenschappen staat Eemster fantastisch in trendy stoere woonstijlen, zoals landelijk of industrieel. Voor een eigentijdse look mix je de diverse kleuren met elkaar.Bekleding en comfort:Barkruk Eemster heeft een vulling van polyether, dat zorgt voor een comfortabele en stevige zit. De vormgeving van de barkruk met de wat oplopende rand bij de heupen geeft extra comfort. De bekleding is van duurzaam eco leder, dit is een mix van gerecycled leder en polyester. Met deze ingrediënten is het een sterk en slijtvast materiaal. De kleur is camel, een warme cognac bruine kleur.Goed om te weten:Barkruk Eemster is 50 cm breed, 55 cm diep en 110 cm hoog. De zithoogte is 80 cm en de zitdiepte is 42 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal, die moeten nog gemonteerd worden. Ook leverbaar:Barkruk Eemster is in diverse kleuren leverbaar. Er is ook een lagere variant van barkruk Eemster leverbaar. En wil je dezelfde look doorvoeren aan de eettafel, kies dan voor stoel Eemster.Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze barkruk behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Bruin
 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 149,25

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Eemster Groen

- moderne industriële barkruk met leuke handgreep- duurzaam eco leder in kleur moss- zwarte metalen poten met zithoogte van 80 cm- diverse kleuren leverbaar en ook een lager modelBarkruk Eemster valt op door zijn stoere look met veel details. Eén van die details is de zwarte handgreep op de rug van de zitting, praktisch bij het heen en weer schuiven. En ander detail is het doorgestikte vlak op de rugleuning, dit geeft een rijke uitstraling. Verder heeft het metaal van de poten geen ronde maar een hoekige afwerking. Met al deze eigenschappen staat Eemster fantastisch in trendy stoere woonstijlen, zoals landelijk of industrieel. Voor een eigentijdse look mix je de diverse kleuren met elkaar.Bekleding en comfort:Barkruk Eemster heeft een vulling van polyether, dat zorgt voor een comfortabele en stevige zit. De vormgeving van de barkruk met de wat oplopende rand bij de heupen geeft extra comfort. De bekleding is van duurzaam eco leder, dit is een mix van gerecycled leder en polyester. Met deze ingrediënten is het een sterk en slijtvast materiaal. De kleur is moss, een trendy mosgroene kleur.Goed om te weten:Barkruk Eemster is 50 cm breed, 55 cm diep en 110 cm hoog. De zithoogte is 80 cm en de zitdiepte is 42 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal, die moeten nog gemonteerd worden. Ook leverbaar:Barkruk Eemster is in diverse kleuren leverbaar. Er is ook een lagere variant van barkruk Eemster leverbaar. En wil je dezelfde look doorvoeren aan de eettafel, kies dan voor stoel Eemster.Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze barkruk behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Groen
 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 149,25

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Bankert Groen

- moderne barkruk met speelse handgreep- van duurzaam eco leder in kleur moss- diverse kleuren en hoger model leverbaarBarkruk Bankert is de perfecte kruk wanneer je stijlvol comfort en stoer met elkaar wilt matchen in je interieur. Bankert heeft een strakke vormgeving met leuke details zoals de handgreep op de rugleuning en de hoekige metalen poten. Ook de bekleding draagt zijn stoere steentje bij. De barkruk is van eco leder en hierdoor heeft Bankert een sfeervolle vintage uitstraling. Prachtig aan een houten eetbar of een bartafel met zwarte poten.Comfort en bekleding:De barkruk is gevuld met polyether. Dit zorgt voor een comfortabele en stevige zit.De bekleding is van duurzaam eco leder, dit is een mix van gerecycled leder en polyester. Met deze ingrediënten is het een sterk en slijtvast materiaal. De kleur is moss, een trendy mosgroene kleur.Goed om te weten:Barkruk Bankert is 95 cm hoog, 50 cm breed en 55 cm diep. De zithoogte is 65 cm en de zitdiepte is 42 cm. De poten zijn van zwart metaal en deze moeten nog gemonteerd worden. Ook leverbaar:Barkruk Bankert is leverbaar met diverse poten. De kruk met vaste poot is in 2 hoogtes leverbaar en er is een model met trompetvoet leverbaar. Bekijk de diverse modellen en kleuren van barkruk Bankert. Er is ook een stoel Bankert leverbaar.Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze barkruk behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Groen
 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 189.00

€ 141,75

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Eemster Groen

- moderne industriële barkruk met leuke handgreep- duurzaam eco leder in kleur moss- zwarte metalen poten met zithoogte van 65 cm- diverse kleuren leverbaar en ook een hoger modelBarkruk Eemster valt op door zijn stoere look met veel details. Eén van die details is de zwarte handgreep op de rug van de zitting, praktisch bij het heen en weer schuiven. En ander detail is het doorgestikte vlak op de rugleuning, dit geeft een rijke uitstraling. Verder heeft het metaal van de poten geen ronde maar een hoekige afwerking. Met al deze eigenschappen staat Eemster fantastisch in trendy stoere woonstijlen, zoals landelijk of industrieel. Voor een eigentijdse look mix je de diverse kleuren met elkaar.Bekleding en comfort:Barkruk Eemster heeft een vulling van polyether, dat zorgt voor een comfortabele en stevige zit. De vormgeving van de barkruk met de wat oplopende rand bij de heupen geeft extra comfort. De bekleding is van duurzaam eco leder, dit is een mix van gerecycled leder en polyester. Met deze ingrediënten is het een sterk en slijtvast materiaal. De kleur is moss, een trendy mosgroene kleur.Goed om te weten:Barkruk Eemster is 50 cm breed, 55 cm diep en 95 cm hoog. De zithoogte is 65 cm en de zitdiepte is 42 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal, die moeten nog gemonteerd worden. Ook leverbaar:Barkruk Eemster is in diverse kleuren leverbaar. Er is ook een hogere variant van barkruk Eemster leverbaar. En wil je dezelfde look doorvoeren aan de eettafel, kies dan voor stoel Eemster.Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze barkruk behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Groen
 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 189.00

€ 141,75

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Enschot Geel

- luxe velvet barkruk met doorgestikte achterkant- fluwelen bekleding met vintage look in kleur cognac- zwart metalen potenBarkruk Enschot is een echte beauty, vind je niet? Of je nu houdt van een stoere woonsfeer en je zet deze barkrukken aan je industriële bar, of je houdt van een meer luxe look, barkruk Enschot past overal bij! En wat een comfort! Een fijne ronde belijning in de zitting en de trendy velvet bekleding zorgen voor vele uurtjes zitplezier. Als leuk detail is de achterkant doorgestikt, dat geeft een extra tintje aan barkruk Enschot! Bekleding en comfort:Zowel de zitting als de rugleuning hebben een comfortabele vulling van polyether. De barkruk is bekleed met de velvet stof Adore. Deze fluwelen stof heeft een stoere vintage look en is van 100% polyester. De kleur is cognac, een warme goudachtige kleur met een fraaie vleug.Goed om te weten:De afmeting is 48x58 cm en de barkruk is 95 cm hoog inclusief rugleuning. De zithoogte is 65 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal en dienen nog gemonteerd te worden. Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze barkruk behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Geel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 169.00

€ 126,75

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Volendam Wit

- moderne witte barkruk- in hoogte verstelbaar- met voetenringDeze hippe barkruk Volendam heeft een superstrakke look door het bescheiden design en de witte kleur. Met de stang onder de zitting kun je de kruk eenvoudig in hoogte verstellen. Een fijne barkruk die perfect zal staan bij je moderne of eigentijdse keukeneiland, bar of bartafel.Goed om te weten:Barkruk Volendam heeft een verstelbare zithoogte van 60 tot 81 cm. De breedte is 39 cm en de diepte 41 cm. De zitting is van kunststof gemaakt en het onderstel van metaal. Aan de voet zit een metalen ring om je voeten op te plaatsen.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Wit
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 69.95

€ 49,95

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Harderwijk Bruin

- barkruk met stoere en industriële look- deels draaibaar voor makkelijk op- en afstappen- stof in cognac kleur en zwart metalen onderstel- ook in andere kleuren leverbaarOf je nu een stoer en industrieel interieur hebt of een vintage stijl, deze prachtige barkruk Harderwijk past overal bij. De zitting van de barkruk heeft een strakke en rechte vormgeving, maar het dikke (vaste) kussen geeft de barkruk een uitnodigende en comfortabele look. De zitting is ook nog eens deels draaibaar waardoor je gemakkelijk van de kruk op- en afstapt. Door de wijd uitstaande metalen poten is het ook een stabiele en stevige barkruk. Deze barkruk is dus niet alleen mooi, maar zorgt ook nog eens voor heel veel zitplezier aan de keukenbar of bartafel. Comfort:Barkruk Harderwijk heeft een zachte en comfortabele zit, dit komt door het dikke zit- en rugkussen. De hoge rugleuning ondersteunt je rug heerlijk en is lekker zacht. De bekleding is een stevige microvezel stof met een suedine look in een warme cognac kleur.Goed om te weten:De totale hoogte van de barkruk is 94 cm. De zithoogte is 65 cm. Het onderstel is van mat zwart gepoedercoat metaal. We hebben barkruk Harderwijk ook in andere kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je barkruk? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze barkruk met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze barkruk online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Bruin
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 149,25

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Terschelling Grijs

- zeer comfortabele barkruk van topkwaliteit- romantische uitstraling dankzij bekleding en de houten poten- de Terschelling barkruk kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Lees meer…Ontwerp:Deze Terschelling barkruk past perfect in een wit, landelijk of romantisch interieur. De zitting en rug zijn bekleed met een stevige stof van 100% polyester die niet snel slijt of verkleurt in de kleur naturel. De eiken houten poten in de kleur lava, geven de kruk een warme uitstraling. Deze Terschelling kruk is voorzien van een zgn. Franse stiknaad. Dit wil zeggen dat de naad naar buiten toe dubbel is afgewerkt, waardoor een ‘randje’ ontstaat. Samen met de carré stiksels in de rug, maakt dit deze Terschelling kruk helemaal af. Comfort:Het zitcomfort van deze Terschelling barkruk is zonder enige twijfel prima te noemen. De zitting en rugleuning zijn dik, waardoor je heerlijk comfortabel zit. De zitting veert bovendien iets mee. De rugleuning geeft een goede steun in de rug. Op deze barkruk kun je dan ook rustig plaats nemen voor een lange avond gezellig tafelen!Stel je ideale stoel zelf samen!Wil je naast deze barkruk ook een bijpassende eetkamerstoel bestellen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt de Terschelling eetkamerstoel namelijk helemaal naar jouw wens samenstellen! In zes eenvoudige stappen stel je in een handomdraai jouw ideale stoel samen. Je bepaalt alles zelf: het model, de poten, de bekleding, de afwerking van de rugleuning en ga zo maar door.Meer weten? Lees verder in de Terschelling kieswijzer, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale stoel samen te stellen!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Grijs
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 229.00

€ 171,75

Verder...

Barkrukken
Product
 

Barkruk Terschelling Grijs

- zeer comfortabele barkruk van topkwaliteit- frisse uitstraling dankzij de naturel bekleding en de houten poten- de Terschelling barkruk kun je helemaal naar eigen wens samenstellenOntwerp:Deze Terschelling barkruk past perfect in een wit, landelijk of romantisch interieur. De zitting en rug zijn bekleed met een stevige stof van 100% polyester die niet snel slijt of verkleurt in de kleur naturel. De eiken houten poten in de kleur lava, geven de kruk een warme uitstraling.Comfort:Het zitcomfort van deze Terschelling barkruk is zonder enige twijfel prima te noemen. De zitting en rugleuning zijn dik, waardoor je heerlijk comfortabel zit. De zitting veert bovendien iets mee. De rugleuning geeft een goede steun in de rug. Op deze barkruk kun je dan ook rustig plaats nemen voor een lange avond gezellig tafelen!Stel je ideale stoel zelf samen!Wil je naast deze barkruk ook een bijpassende eetkamerstoel bestellen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt de Terschelling eetkamerstoel namelijk helemaal naar jouw wens samenstellen! In zes eenvoudige stappen stel je in een handomdraai jouw ideale stoel samen. Je bepaalt alles zelf: het model, de poten, de bekleding, de afwerking van de rugleuning en ga zo maar door.Meer weten? Lees verder in de Terschelling kieswijzer, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale stoel samen te stellen!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Grijs
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 209.00

€ 156,75

Verder...

Barkrukken
Product